fbpx

Правоохоронці затримали франківця, який обкрадав автомобілі на ринку у Рогатині

Суспільство 19:51, 15.12, 2016

До Рогатинського відділення поліції звернувся 53-річний мешканець міста Бурштина з повідомленням про те, що на міському ринку в Рогатині невідома особа вчинила крадіжку з його автомобіля. Через короткий час до поліції з аналогічним повідомленням звернулася ще одна потерпіла.

Правоохоронці встановили підозрюваного у злочинах. Ним виявився 37-річний мешканець Івано-Франківська, інформує сектор комунікації ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області.

Як з’ясували поліцейські, у першому випадку зловмисник скористався тим, що чоловік залишив свою машину відчиненою, а сам відійшов. У цей час злодій викрав з автівки грошові кошти в сумі 3000 гривень, два мобільних телефони марки "IPhon-4" та "Nokia Express Musik".

Після чого зловмисник помітив ще одне авто, припарковане на узбіччі дороги поблизу ринку, відтиснувши передні дверцята, проник до салону автомобіля, звідки вчинив крадіжку грошових коштів в сумі 400 гривень, флеш-карти, продуктів харчування, тенісної ракетки та піротехнічних виробів.

Оперативники за гарячими слідами затримали зловмисника, коли той на автомобілі рухався дорогою до центру міста. Під час огляду легковика поліцейські виявили та вилучили викрадене.

За фактом крадіжок з автомобілів розпочато кримінальне провадження. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: