fbpx

"Правий сектор" на Прикарпатті заявляє про політичні репресії

Суспільство 17:15, 29.01, 2016

Командир 4-го запасного батальйону ДУК, начальник штабу Івано-Франківської ОО НВР "Правий сектор" Віктор Тихенький (Віталій Мартинов) заявляє про політичні репресії.

Про це він розповів на брифінгу в Івано-Франківську.

"Усім відомо, що я знаходжуся у розшуку. Коли говорять, що ми ховаємося від правосуддя, я ходжу на сесії, зустрічаюся з керівниками поліції, СБУ. Зараз іде хвиля політичних репресій щодо активістів. Я є публічна людина, і всі знають, де мене знайти", – повідомив Тихенький.

Як писав КУРС, екс-очільника прикарпатського осередку "Правий сектор", зятя народного депутата Дмитра Яроша Василя Абраміва та командира 4-го запасного батальйону ДУК "Правий сектор" Віктора Тихенького оголошено у розшук.

Дані бійців внесені до розділу "осіб, які переховуються від влади". За участь в акції "Чистий четвер" у Франківську їх звинувачують у хуліганстві. Нагадаємо, тоді активісти люстрували очільника обласної юстиції Василя Кавацюка, 

За словами активістів "Правого сектору", у розшук оголошені сім їхніх активістів. Їм загрожує до п’яти років позбавлення волі.

"Сьогоднішній марш – це демонстрація сили. Ми покажемо владі, що якщо вона хоче воювати з власним народом, то вона отримає цю війну",  заявив активіст "Правого сектору" Андрій Подільський.

Зараз в Івано-Франківську розпочинається марш за визволення політв’язнів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: