fbpx

Представник Адміністрації Президента України проінспектував Долинський військкомат

Суспільство 09:59, 16.04, 2015

15 квітня з робочим візитом в Долинському районі перебував головний консультант-інспектор відділу західних регіонів Управління з питань регіональної політики Головного управління з питань регіональної та кадрової політики Адміністрації Президента України Станіслав Кращенко.

Він спільно з керівником апарату облдержадміністрації Русланом Панасюком проінспектував роботу Центру надання адміністративних послуг у районі, інформаційного Центру для учасників антитерористичної операції при РДА, Долинського об’єднаного міськрайонного військового комісаріату, передає КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 

Представник Адміністрації Президента України зустрівся з колективами установ, ознайомився з процесом роботи, поспілкувався щодо наявних проблем в організації виконання поточних завдань, які ставляться перед працівниками та керівниками підрозділів. Зокрема, проаналізовано механізм забезпечення соціальних гарантій громадянам, (особливу увагу приділено учасникам АТО та їх сім’ям); відбулося ознайомлення з ходом проведення мобілізації в районі та зустріч з головою районної громадської організації "Спілка учасників  АТО" Олегом Петрівим.

За підсумками інспекції Станіслав Кращенко дав доручення голові Долинської районної державної адміністрації Юрію Мазуру сконцентрувати свою діяльність на трьох напрямках: працевлаштування, психологічна реабілітація та адаптація демобілізованих учасників АТО і військово-патріотичне виховання молоді із залученням молодіжних громадських організацій.

Станіслав Кращенко також зустрівся з головою Долинської районної ради Володимиром Луцьким. Відбулося обговорення налагодження подальшої співпраці між органами виконавчої влади та депутатським корпусом Долинщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: