fbpx

Представник Гасимова у суді запевняє, що восьмиповерхівки біля озера – лише для спортсменів

Суспільство 10:04, 04.06, 2015

В господарському суді Івано-Франківської області відбулося чергове засідання у справі за позовом ГО "Поступовий гурт франківців" про скасування декларації Архбудконтролю на початок забудови біля міського озера.

Предаствник колишнього підприємця, а сьогодні – очільника департаменту екології ОДА Ріяфета Гасимова не подав на засідання проектних документів щодо забудови, повідомляє у фейсбуці юрист ГО Світлана Романко

"Очевидне-неймовірне. Вчора представник Гасимова стверджував, що ніякого озера на місці будівництва не було, тепер він стверджує, що нуль у будівництві відраховується від дамби, тобто це якийсь інший нуль, і 8 поверхів – це в даному випадку нормально. Правда, оригіналів проектних документів не подано, хоч представник Гасимова мав час від 27 травня такі подати. Також представник Гасимова стверджує, що спортзали та корти будуть на відкритому повітрі, а всі 8 поверхів – зайняті приміщеннями для спортсменів. Зміни до декларації про початок будівельних робіт не внесено",- повідомила Романко. 

Суддя О. Лучко зобов'язала представника Гасимова надати оригінали документів на наступне судове засідання, визнати участь Архбудконтролю обов'язковою, витребувати від Архбудконтролю необхідні документи та залучити головного архітектора проекту Чолія у якості свідка.

Нагадаємо, вчора в Івано-Франківському міському суді представник Гасимова у суді стверджував, що озера, яке засипали заради забудови, не було

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: