fbpx

Представник Гасимова у суді звинуватив "Поступовий гурт франківців" у піарі

Суспільство 17:21, 27.05, 2015

Після невдалої спроби долучитись третьою стороною у справі Ріяфета Гасимова проти Віктора Анушкевичуса представники ГО "Поступовий гурт франківців" подали окреме клопотання про скасування декларації про початок виконання будівельних робіт на ділянці біля міського озера.

Як повідомляв КУРС, в Окружному адміністративному суді проходить попереднє слухання

Відповідач підтримав клопотання, а представник Ріяфета Гасимова Валерій Селянін виступив проти задоволення клопотання і звинуватив "Поступовий гурт франківців" у піарі.

"ГО "Поступовий гурт франківців" з метою власного піару 12 травня зверталися з клопотанням долучити їх третьою стороною у справі Гасимов проти Анушкевичуса. У чому їм було відмовлено. У цій ситуації будівельні роботи не здійснюються, навіть якщо там працюють люди, то вони здійснюють консервацію будівництва. А оскільки представники громадської організації не є фахівцями з будівництва, то вони не можуть фахово оцінити, які саме роботи проводяться", – зазначив Селянін.

"Те, що задекларовано, те і будувалося. Згідно з декларацією там будується фізкультурно-оздоровчий комплекс, іншої інформації у мене нема",  додав представник Гасимова.

Він також зазначив, що цільове призначення цієї земельної ділянки за договором оренди передбачає житлову забудову.

Суд вимагає від третьої сторони (Ріяфета Гасимова) договір генпідряду з "Вамбудом" і проектну документацію на будівництво.

Засідання перенесено но 4 червня. До цього часу мають бути уже результати перевірки законності будівництва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: