fbpx

Президент нагородив за мужність загиблу на Донбасі медсестру з 10-ї бригади

Суспільство 18:21, 07.03, 2018

Президент України Петро Порошенко посмертно нагородив орденом "За мужність" третього ступеня загиблу на Донбасі медсестру з 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади, що дислокується в Коломиї, сержанта Збройних сил України Сабіну Галицьку.

"За проявлену мужність, героїзм, який проявила сержант Галицька під час виконання військового та службового обов'язку, за поданням міністра оборони України, я як Президент, як Верховний Головнокомандувач, ухвалив рішення про нагородження Сабіни Галицької орденом "За мужність", – повідомив Петро Порошенко.

Президент заявив, що Сабіна Галицька брала участь в українській воєнній операції на Донбасі з 2016 року.

"ЗСУ звільнили Катеринівку. Там люди були повністю позбавлені будь-яких нормальних умов життя – нема школи, нема тепла, зникає світло і нема медичної допомоги. Сабіна сприйняла це як особисте завдання… Довгий час мешканці Катеринівки чекали на цю допомогу, і першою з допомогою мала бути Сабіна, але вона не доїхала", – сказав Президент.

Нагадаємо, 23-річна старша медична сестра медичної роти 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Сабіна Галицька загинула після влучання протитанкової керованої ракети по броньованому транспорту в зоні бойових дій поблизу Кримського на Луганщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: