fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Президент Франківської обласної федерації футболу доніс на фанів, які співали відому речівку про Путіна

Президент Франківської обласної федерації футболу доніс на фанів, які співали відому речівку про Путіна

Спорт 18:40, 13.10, 2017

Директор матчу 1/16 фіналу Кубка України "Прикарпаття" – "Карпати", голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим назвав порушенням речівки франківських вболівальників на адресу Володимира Путіна.

"Чемпіон" опублікував рапорт Тараса Клима для Федерації футболу з матчу Кубка України "Прикарпаття" – "Карпати".

"На 34-й і 62-й хвилинах після речівок з нецензурними висловами на адресу президента Росії зі сторони фан-сектора "Карпат" глядачі на центральній трибуні продовжували ці речівки", – написав у рапорті Клим.

"Виявляється, навіть на четвертому році російської агресії на українську територію пан Клим ще не змирився, що народний хіт про московського карлика – то невід’ємний атрибут будь-якого масового заходу в нашій державі",  пише Іван Вербицький для "Чемпіона".

Клим також дорікнув організаторам матчу, що ті не забезпечели достатньої кількості стюардів, що призвело "до хаотичного руху великої кількості вболівальників з північної трибуни на недобудовану центральну". Але серед тих, хто попрямував на недобудовану трибуну, був, зокрема, й сам Клим і ще деякі офіційні особи матчу та представники клубу "Прикарпаття".

"Власне, там, на аварійній трибуні, Тарас Клим, за роки керівництва якого футбол Івано-Франківщини докотився до ручки, усі 90 хвилин зустрічі й просидів. Видно, коли не капає над головою, фаєри рахувати легше. І пісні про негідника, якого у нашій країні жодна адекватна людина не називає за прізвищем чи посадою, теж чути ліпше",  кепкує автор статті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: