fbpx

Президент на Різдво відвідав пораненого Миколу Лозяка в Богородчанах

Суспільство 16:42, 07.01, 2015

У Богородчанах на Івано-Франківщині Президент разом з дружиною відвідали родину учасника бойових дій, старшого сержанта Миколи Лозяка.

Глава держави подякував учаснику АТО та його родині за мужність, проявлену під час захисту країни, і привітав з Різдвом Христовим та новорічними святами.

"Такими, як Ви, пишається Український народ, пишаюся і я, як Президент", – сказав Петро Порошенко.

Під час спілкування за чашкою чаю Президент розповів про нове озброєння та забезпечення армії та висловив переконання, що після такого посилення ситуація на Донбасі зміниться на краще, пише Фіртка

Відзначивши неймовірно високу ціну, яку Україна заплатила за свою незалежність, Президент сказав: "Як віруюча людина, вірю, що Бог принесе мир і перемогу".

Глава держави наголосив на важливості підтримки воїна з боку родини, дружини. "Можна перемагати, коли є такі дружини", – сказав він, звертаючись до дружини воїна Оксани.

Президент висловив подяку родині Лозяків за гостинність та вручив подарунки на згадку про зустріч.

Подякувавши Главі держави за теплі слова, Микола Лозяк сказав, що живе армією та думає про повернення на службу.

Довідково: Микола Лозяк – начальник радіостанції взводу зв’язку, старший сержант. Був призваний із запасу на військову службу 12 травня минулого року. 27 липня під час виконання бойового завдання поблизу Амвросіївки Донецької області попав під мінометний обстріл та отримав вогнепальне осколкове поранення ніг. Бійцю надано третю групу інвалідності з причини поранення, пов’язаного з виконанням військових обов’язків. Одружений. Має дружину Оксану та двох синів – Івана і Андрія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: