fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Президент України під час робочої поїздки до Івано-Франківська відвідав Університет Короля Данила та зустрівся з представниками ділових кіл

Президент України під час робочої поїздки до Івано-Франківська відвідав Університет Короля Данила та зустрівся з представниками ділових кіл

Суспільство 14:09, 07.12, 2018

Представники бізнесу Прикарпаття та інших бізнес-об’єднань дискутували про особливості взаємодії і взаємопосилення бізнесу і влади на зустрічі з Президентом України Петром Порошенком в Університеті Короля Данила.

Зустріч була присвячена питанням стратегічного планування та реформування економіки і державного управління, а також поточним проблемам та викликам бізнесу на Прикарпатті. Пан Порошенко поділився з присутніми ключовими аспектами роботи влади, зокрема розповів про хід реформ, зміни у роботі державного апарату та головні досягнення, які вдалося втілити. Також Глава держави звернув увагу на проблеми, що мають значний вплив на діяльність бізнесу, та закликав компанії активно підтримувати зміни. 

1

Кожен з учасників-представників бізнесу на Прикарпатті розпочинав виступ зі слів подяки за здобутки та відкритість Президента, після чого ставили питання. Президент України також подякував усім тим, хто в непрості часи інвестував і продовжував створювати робочі місця: "Друзі, ми з Вами по один бік барикад".

Ректор Університету Короля Данила Андрій Луцький зазначає:

"В нашому навчальному закладі відбувається багато заходів: це і наукові міжнародні симпозіуми, і масштабні фахові івенти, і зустрічі з успішними людьми та багато інших, але «Діалог влади та бізнесу: зустріч з Президентом України Петром Порошенком» є особливим, адже саме ці дві інституції, влада і бізнес, мають один з найвагоміших впливів як загалом на університет, так і на кожного зі студентів та викладачів, які відвідали цей захід. Влада і бізнес формують бачення майбутнього, тренди, а УКД є тим закладом вищої освіти, який прагне йти попереду всіх тенденцій, а тому має бути обізнаним в цьому плані та відвідуваним найкращими представниками бізнесу не тільки Прикарпаття, але й України. Особисто для мене та для усіх працівників і студентів УКД проведення зустрічі з Президентом у стінах нашого закладу є великою честю. За 21-річну історію існування закладу вищої освіти це вперше Університет Короля Данила приймав Главу держави".

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: