fbpx

Президентська резиденція "Синьогора" прийняла бійців АТО. ФОТО

Суспільство 17:27, 15.04, 2016

Учасники АТО з сім'ями – з дружинами і дітьми – безкоштовно відпочили у комплексі "Синьогора", що в селі Гута Богородчанського району на Івано-Франківщині.

Третій тиждень на вихідні родини бійців, які захищали Україну в АТО на Сході, безкоштовно приймає державний відпочинковий комплекс "Синьогора". 

Сім'ї поселяють у центральному корпусі в одно- і двокімнатні номери, забезпечують триразове харчування, можливість відвідувати сауну, тренажерну залу, отримувати масаж, повідомили КУРСу учасники реабілітації в Карпатах. З розваг пропонують більярд, пінг-понг і походи горами.

Поруч з відпочинковим комплексом – вольєри з ведмедями і дикообразом. 

Як писав КУРС, у найстаршої пари карпатських бурих ведмедів, які живуть у вольєрах біля президентської резиденції "Синьогора" в Гуті Богородчанського району, цієї зими народилися двоє ведмежат.

У минулі вихідні для військовиків із сім'ями, яких скерувала на відпочинок ГО "Обласна спілка учасників АТО" (голова  Андрій Долик), організували екскурсію президентською резиденцією.

Цього тижня на відпочинок своїх підопічних запрошує Спілка добровольців АТО Прикарпаття (голова Василь Андріїв).

"Захід 5-7 діб. Спокійне небо..свіже, гірське повітря.. вражаючі величчю гори.. кристалічно чиста вода. Сімейний відпочинок для добровольців АТО  050 43 66 999, Василь Андріїв. Гарного відпочинку..!"  повідомляють у Фейсбук. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: