fbpx

Прокат авто: як обрати найкращий варіант

Суспільство 12:01, 19.11, 2018

У зв'язку з підвищенням рівня життя і ділової активності попит на прокат автомобілей не втрачає своєї популярності. Це не дивно, тому що авто – важливий атрибут комфортного пересування, що дозволяє якомога швидше діставатися до того чи іншого місця призначення. Також завдяки сервісу можна забути про те, що таке громадський транспорт, і повністю розподіляти свій час, встигаючи зробити всі справи.

Якщо вас цікавить оренда авто в Києві, ви можете підібрати найкращу компанію завдяки відгукам клієнтів.

Послуга прокату авто дуже зручна як для підприємця, що приїхав у справах в інше місто, так і для автолюбителя, що жодного дня не може прожити без авто, поки його власне ремонтують. Якщо у вас намічається поїздка в інше місто або відпустка в іншій країні, обов'язково орендуйте автомобіль – у порівнянні зі шоденними послугами таксі така функція дозволить вам зберегти чималі гроші. У компанії NarsCars представлено багато автомобілів на будь-який смак, наші робітники підберуть для вас найкращий варіант.

Також прокат авто буде знахідкою для тих людей, які обожнюють проводити тест-драйви і ще не визначились щодо того, який автомобіль їм найбільше підходить. Таким чином, орендуючи автівку, ви не тільки отримуєте можливість бути мобільним, але й дозволяєте собі покататись на різних машинах і порівняти їхній функціонал.

 

Як вибрати вдалий сервіс автопрокату?

Якщо ви вирішили взяти авто на прокат, не забувайте про те, що хороший сервіс повинен мати:

  • Можливість укладання договору, в якому чітко вказуються всі обов'язки і права сторін.
  • Всі авто повинні бути застраховані.
  • Вам повинні запропонувати автопарк машин на вибір, а не 2-3 моделі.
  • Якісний сервіс.
  • Власний сайт, де клієнти мають змогу залишити свої відгуки.

Звертаємо вашу увагу на те, що до вартості оренди не додаються пальне, штрафи, платні стоянки. Все це ви берете на себе. І один дуже важливий момент  ви повинні перевірити наявність страхового поліса перед тим, як оформити оренду. Таким чином, якщо ви потрапите у ДТП, то виплати повністю покриє страхова компанія.

Окрім того, треба також перевірити територіальні обмеження, якщо такі є. На арендованому авто можна їздити тільки по певних територіях: по місту, області і країні. Багато автівок просто не мають дозволу на виїзд за кордон. Якщо ви звернетесь за допомогою до нас, то зможете знайти найкращий варіант оренди для себе.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: