fbpx

"Прокуратура могла запобігти аферам "Екватор-ІФ", – депутат Франківської міськради

Суспільство 11:22, 03.12, 2014

Депутати Івано-Франківської міської ради попереджали мера та прокуратуру про можливі афери фірми "Екватор-ІФ" ще кілька років тому.

По це на сесії Івано-Франківської міської ради заявив депутат Ярослав Бачкур. За його словами, кілька років тому у місті з’явилися оголошення з пропозицією встановити автономне опалення. Депутати зверталися до прокуратури, втім, ніхто не відреагував.

Нагадаємо, кілька десятків іванофранківців звернулися до міського голови Івано-Франківська з вимогою узаконити встановлене їм автономне опалення. Усі вони – клієнти фірми "Екватор-ІФ", яка встановила в квартирах індивідуальне опалення, а своїм клієнтам видала підроблені документи. У людей відключене централізоване опалення, але підприємства "Теплокомуненерго" і "СТЕК" продовжують їм нараховувати плату за теплопостачання.

Згодом до міського голови звернулися люди, яким підприємство "Екватор-ІФ" продало чужі квартири.

Сьогодні депутати заслухали інформацію начальника Івано-Франківської міської міліції Віктора Шкутова про діяльність приватного підприємства "Екватор-ІФ".

Наразі відкрите кримінальне провадження, питання на контролі в обласному УБОЗі та прокуратурі. Директор фірми – у розшуку.

Міський голова запросив ошуканих мешканців зібратися у понеділок, 8 грудня.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: