fbpx

Прокуратура стягнула з івано-франківського комунального підприємства понад 55 тисяч гривень

Економіка 18:53, 26.06, 2014

Прокуратурою міста Івано-Франківська проведено перевірку дотримання комунальним підприємством «Івано-Франківськводоекотехпром» вимог природоохоронного законодавства під час експлуатації каналізаційних очисних споруд.

Як повідомили КУРСу у прес-службі обласної прокуратури, за даними бухгалтерського обліку, протягом 2012-2014 років КП «Івано-Франківськводоекотехпром» отримало 597 тисяч 183 гривень плати за скид до міської каналізації стічних вод з перевищенням допустимої концентрації забруднюючих речовин. Відповідно до затверджених Державним комітетом України з будівництва та архітектури нормативних документів, 20% від отриманої суми підприємство перераховує до фондів охорони навколишнього природного середовища місцевих бюджетів.

Перевіркою встановлено, що протягом вказаного періоду це комунальне підприємство перерахувало до міського Фонду охорони навколишнього природного середовища бюджету лише 80% від необхідної суми. 

На усунення виявлених порушень прокуратурою міста Івано-Франківська директору КП «Івано-Франківськводоекотехпром» внесено подання. За результатом розгляду документу прокурорського реагування до місцевого бюджету сплачено понад 55 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: