fbpx

Прокуратура відкрила кримінальну справу за фактом ДТП, у якій загинули інвалід та його матір

Суспільство 15:32, 20.08, 2014

Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом ДТП, що трапилася на автодорозі між населеними пунктами Івано-Франківськ та Тисмениця, в котрій загинуло двоє пішоходів.

Як повідомили КУРСу у прес-службі обласної прокуратури, встановлено, що водій автомобіля "Opel Mariva", житель міста Ужгорода, на неосвітленій ділянці дороги вчинив наїзд на 63-річну жінку, котра везла свого сина в інвалідному візку. Від отриманих тілесних ушкоджень обоє потерпілих померли на місці пригоди.

Відомості про вказане кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

Санкція статті за вказаний злочин передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: