fbpx

Прокурор області Ігор Настасяк: Особисто мною прийнято 70% усіх відвідувачів

Суспільство 16:20, 28.06, 2014

Прокурор області Ігор Настасяк на вчорашній сесії Івано-Франківської обласної ради проінформував громадськість та депутатів про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності органів прокуратури.

«Рівень злочинності на території області є одним з найнижчих в Україні. Кількість скоєних злочинів скоротилась наполовину, а у своїй роботі самі правоохоронці стали об'єктивнішими», – зазначив Ігор Настасяк. 

Прокурор області повідомив також, що на цей час органи прокуратури Прикарпаття проводять перевірки у сфері земельних відносин, використання бюджетних коштів, встановлюються факти незаконного видобутку піщано-гравійної суміші та вирубки лісів. Кожному виявленому правопорушенню буде надана належна правова оцінка. 

Окрім того, Ігор Настасяк відзначив, що прокуратура стала відкритішою для  людей, прийоми громадян відбуваються щоденно.

«Особисто мною прийнято 70% усіх відвідувачів. Я завжди готовий надати відповідь громадянам", – підкреслив прокурор області. 

Після виступу прокурор області відповів на всі запитання депутатів. Відтак, представник івано-франківської Самооборони висловив подяку прокурору за плідну і прозору роботу.

Присутні на сесії депутати проголосували взяти до відома інформацію, надану прокурором області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: