fbpx

Просто неба по коліна у воді: на автобусну зупинку на Вовчинецькій бракує коштів

Політика 20:07, 31.05, 2017

Глибокі ями, вибоїни та калюжі по коліна. Такі щоденні випробування проходять мешканці частини будинків, що на вулиці Вовчинецькій.

"Ділянка між багатоповерхівками від №167 до № 185 уже кілька років не бачила ремонту", – йдеться у прес-релізі партії УКРОП. 

"Неодноразово писав депутатські звернення до міського голови з проханням провести капітальний ремонт даної ділянки. Вже майже другий рік отримую банальні відписки про те, що немає коштів або не передбачено титульними списками. Я вже б і на бюджетну комісію пішов, але куди мені опозиційному депутату до "клану трьох пальців", де все й так вирішується на користь більшості в МР! (Свобода, БПП, Батьківщина)", – написав на своїй сторінці у соціальних мережах депутат міської ради від Всеукраїнського об’єднання патріотів "УКРОП" Мстислав Тарас.

До слова, на цій же ділянці немає навіть елементарної автобусної зупинки. На неї також у міському бюджеті немає коштів.

"Комісія з безпеки руху підтримала мою ініціативу і вирішила, що облаштована зупинка тут вкрай потрібна! Згодом отримав чергову відповідь, що коштів на її встановлення в 2017 р. немає", – додав Мстислав Тарас.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: