fbpx

Процедуру санації ДП "63 котельно-зварювальний завод" прискорять

Економіка 09:56, 24.07, 2014

Працівники ДП "63 котельно-зварювальний завод" стверджують, що вже зараз готові виробляти продукцію і навіть мають замовлення на 800 тисяч гривень.

На засіданні регіональної міжвідомчої комісії з питань захисту прав інвесторів вирішили рекомендувати керівництву заводу спільно з фахівцями обласного управління юстиції звернутися до Міністерства юстиції України щодо перевірки роботи арбітражного керуючого, а також прискорити затвердження і узгодження плану санації, повідомили КУРСу в прес-службі ОДА.
Результатом погіршення справ на підприємстві стала ініціатива щодо проведення санації заводу. Наразі у трудовому колективі вважають, що таку процедуру потрібно прискорити. При цьому працівники підприємства не задоволені діями арбітражного керуючого.
"У 2009 році підприємство реалізувало товарної продукції на 6,8 мільйонів гривень, в 2011-му – на 2,4 мільйона гривень, 2013-му – на 1,4 мільйона гривень, за шість місяців поточного року реалізовано продукції на 221 тисячу гривень", – поінформував директор департаменту промисловості та інфраструктури облдержадміністрації Василь Ковальчук.
Тим часом на ДП "63 котельно-зварювальний завод" стверджують: вже зараз готові виробляти продукцію. І навіть мають на неї замовлення на 800 тисяч гривень. 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: