fbpx

Проти одного із лідерів івано-франківських перегонів вчора застосували чорний піар

Політика 12:45, 15.10, 2015

Кандидат на міського голову Івано-Франківська від партії "Солідарність" Ігор Насалик прокоментував застосування проти нього чорного піару.

Заява Ігоря Насалика

Шановна громадо!

14 жовтня, в День захисника України і на свято Покрови Божої Матері, невідомі люди проводили незаконну агітацію, телефонуючи Вам і вмовляючи не голосувати за мене на виборах 25 жовтня.

Ці невідомі представлялися членами ВО "Свобода" і намагалися переконати Вас в тому, що я був і залишаюся членом Партії регіонів.

Така інформація є відвертою брехнею – я ніколи не був "регіоналом", в чому можна переконатись, дослідивши мою політичну біографію.

ВО "Свобода" спростувало причетність до цих дзвінків і засудило тих, хто стоїть за цією брудною передвиборчою технологією.

Вдатися до таких брудних методів міг лише той кандидат, який розуміє свою неминучу поразку – бо українське суспільство більше не хоче бачити у владі слуг олігархів.

Прошу вас не піддаватися провокаціям в ці останні, найважливіші дні передвиборчої кампанії.

25 жовтня ми маємо обрати тих, хто є гідним українського народу – народу, який завжди б’ється за свою честь та волю проти гнобителів та кривдників держави!

 

Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: