fbpx

Прикарпатець може потрапити до Ради громадського контролю при НАБУ

Політика 11:41, 30.05, 2017

Викладач Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника, громадський активіст Роман Кобильник став кандидатом до складу Ради громадського контролю при НАБУ.

Його кандидатуру до складу Ради громадського контролю при НАБУ подала ГО "Антикорупційна гвардія". Всього на входження в Раду претендують 56 кандидатів, при тому Роман Кобильник в цьому списку є єдиним представником від Прикарпаття. Шляхом онлайн-голосування з усіх кандидатів буде відібрано15 членів Ради громадського контролю.
Для того, щоб проголосувати, необхідно буде авторизуватись на сайті НАБУ за допомогою мобільного телефону та/або електронної пошти. Онлайн-голосування проходитиме на сайті НАБУ (https://nabu.gov.ua/voting/) 31 травня 2017 року з 9:00 до 21:00.

Як пояснює Кобильник, у разі проходження до Ради громадського контролю він ставить перед собою мету дати можливість НАБУ як головному антикорупційному органу країни працювати ефективно і незаангажовано.  

"Українське суспільство має відчути реальну боротьбу з корупційною системою на усіх рівнях. Водночас потрібно позбавити впливу на НАБУ з боку представників олігархічних та корупційних груп і перешкодити потраплянню в її ряди непрофесійних працівників. Тому представники Ради громадського контролю входять до дисциплінарної комісії та мають інші широкі повноваження щодо діяльності Національного Антикорупційного Бюро України", – відзначає Роман Кобильник.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: