fbpx

Прикарпатець увійшов у десятку кращих конкурсу "Містер світу"

Стиль життя 12:50, 26.09, 2014

25-річний актор Богдан Юсипчук переміг у національному відборі конкурсу "Містер Україна 2014" та поїхав на фінал змагань у Великобританію, де увійшов в десятку найкращих чоловіків світу та здобув титул "Містер Конгеніальність".

Міжнародний конкурс "Містер світу" ("Mr. World") проходив у місті Торбей. В ньому взяли участь представники 46 країн світу, інформує Косів.

Богдан розповів про Конкурс.

"Конкурс тривав 16 днів, і боротьба відбувалася в п’ятьох номінаціях. Перший етап "мілітарі" – це військова підготовка. Нас відвезли на військову базу в Англії, і там ми здавали нормативи з бігу, плавали, відтискалися, качали прес і підтягувались. Друга номінація – це конкурс талантів. Був ще конкурс мультимедіа, – ми знімали відеоролики і викладали їх на сайті "ютуб" в Інтернеті, щоб за нас голосували і журі знало, скільки людей вболівають за кожного конкурсанта. У мене за 16 днів було лише 1500 поширень на "Фейсбуці". Є такі країни, як Індонезія, які фактично живуть такими конкурсами, то в них було по 30-40 тисяч перепостів. Четвертий конкурс був спорт – ми кидали ядро, перетягували канат, грали у боулінг. П’ятий конкурс – стиль.

Потім з цих п’яти конкурсів вибирали переможця у кожній номінації. Ті, хто зайняв перше місце, автоматично попадають у півфінал. Спочатку є топ-10, потім топ-3 і переможець, а ще 5 інших журі обирають самі. Якщо брати за показниками у всіх п’яти конкурсах, то я був на другому місці в світі. В конкурсі військової підготовки я зайняв третє місце, а данець, який виграв цей конкурс, взяв перше місце по спорту і третє місце по мультимедіа. Хоча вони як хочуть мультимедія оцінюють  без якихось конкретних і чітких критеріїв",  розповів Богдан.

Довідка: Богдан Юсипчук народився у Києві, але дитинство і юність прожив у Косові. Там він закінчив школу гри на бандурі та фортепіано, відвідував тренування по вільній та греко-римській боротьбі, де за довгі роки тренувань здобув звання кандидата в майстри спорту. Отримавши неповну середню освіту, поступив до коледжу Косівського державного інституту прикладного та декоративного мистецтва на відділ розпису, який закінчив з червоним дипломом. У 2008 році поступив в Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І. Карпенка-Карого.

Богдан Юсипчук відомий головними ролями у фільмах "Синевир" і "Тіні незабутих предків".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: