fbpx

Прикарпатець за пропозицію хабара полісмену заплатить 8500 гривень штрафу

Суспільство 08:04, 15.08, 2018

Днями Долинський районний суд виніс вирок у справі чоловіка, який пропонував начальнику сектору превенції Долинського відділу поліції 100 доларів хабара.

За хабар чоловік хотів уникнути продовження строків адміністративного нагляду. Оскільки 23 травня 2017 року йому було встановлено адміністративний нагляд строком на 1 рік.

Чоловіку заборонялося виходити з будинку з 22 по 6 годину, перебувати у місцях, де продають спиртні напої, виїжджати без дозволу правоохоронців за межі району. Також він раз на місяць мав реєструватися у відділку поліції.

Незважаючи на обмеження, чоловік постійно порушував вимоги адміністративного нагляду, про що складалися відповідні адміністративні протоколи.

З врахуванням цих протоколів у поліцейських було достатньо підстав для звернення до Долинського районного суду з поданням про продовження строків адміністративного нагляду. Про це правоохоронці повідомили і обвинуваченого.

Аби уникнути продовження терміну адміністративного нагляду, чоловік 24 квітня 2018 року запропонував начальнику сектору превенції Долинського ВП 100 доларів хабара. Полісмен відмовився.

Під час досудового розслідування між обвинуваченим та прокурором було укладено угоду про визнання винуватості.

Долинський районний суд затвердив її та призначив чоловіку 8500 гривень штрафу.

100 доларів, які пропонував як хабар, конфіскували у  дохід держави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: