fbpx

Прикарпатка виграла мільйон та провела уїк-енд в стилі "Рожевої пантери". ВІДЕО

Суспільство 20:47, 20.05, 2019

19 травня за заповітним чеком переможця державної лотереї "Лото-Забава" на 1 000 000 гривень приїхала Галина Кориневич з Долини Івано-Франківської області.

За фахом Галина Кориневич – деревообробник, але нині працює пакувальницею на заводі з виготовлення бруківки. Свій виграш на один мільйон вона подарувала собі сама на свято 8 Березня, а у "Лото-Забава" грає близько року. Про свій щасливий білет Галина Кориневич сказала наступне: "Я його купила 7 березня, сказавши продавцеві: завтра 8 березня, і я собі зроблю подарунок – 1 мільйон!" Так і трапилось. Уже за два тижні жінка дізналась на тій самій точці продажу, що її мрія здійснилась, інформує ТСН.

У майбутньому виграні гроші пані Галина планує витратити на автомобіль та ремонт у будинку, а 19 травня, окрім чека, переможниця отримала від ведучої "Лото-Забава" Лариси Руснак сертифікат на подарункову програму "Два дні з життя мільйонера" від "КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л.". Окрім безлічі різноманітних розваг, у рамках цього подарунку переможниця відвідала концерт симфонічного року Rockoko та помандрувала до зоопарку "12 місяців", який того дня святкував свій день народження у стилі "Рожевої пантери". Там переможницю гостинно зустріли та підготували спеціальне привітання, після якого Галина мала змогу прогулятися серед вольєрів з верблюдами, тиграми, жирафами, носорогом і ведмедями, погодувати та погладити віслючків, поні та міні-свинок.

Протягом усього уїк-енду Галина Василівна не приховувала своїх емоцій, а наостанок побажала всім тим, хто грає, проте досі ще не мав змоги зірвати свій мільйон, вірити, сподіватись та грати. Героїня мільйонерських вихідних не жалкує, що завітала до Києва та взяла участь у подарунковій ексклюзивній програмі.

"Хто вірить, той виграє! – переконана пані Кориневич. – Часто читала відгуки, що це – лохотрон. Неправда. Це не лохотрон. "Лото-Забава" – це державна лотерея", – каже пані Галина.

До речі, того ж тиражу, коли пані Галина отримала омріяний чек, в Україні з’явився новий, уже 330-й мільйонер "Лото-Забава".

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: