fbpx

Прикарпатка здобула медаль на турнірі з кульової стрільби у Польщі. ФОТО

Суспільство 09:47, 01.12, 2017

В польському місті Білосток завершився щорічний турнір "Polish Open" з кульової стьрільби. Цього року на турнір зїхалося понад 500 стрільців.

Представниця Івано-Франківської області, майстер спорту України Марта Бойчук боролась за нагороди в складі української збірної, інформує прес-служба Школи вищої спортивної майстерності.

Програму змагань відкривала нова вправа "мікс" – відстань 10 метрів, пневматичний пістолет, 40 пострілів виконує жінка та 40 пострілів чоловік, їхній результат сумується. Цю вправу наша вихованка виконувала разом із представником Херсонщини Ігорем Солов'єм, показавши результат 755 очок, що не дозволило кваліфікуватись до фіналу. Переможцями в цій вправі стала команда подружжя з Німеччини.

В другий день змагань наша спортсменка виконувала вправу ПП-2, командний старт. Марта Бойчук разом з Юлією Користильовою та Анастасією Бондарук посіли третє місце, випередили українок господарі змагань, команда Польщі 1 та 2.

Третій день змагань – особистий старт, вправа ПП-2. Спортсменка набрала 378 очок, що серед високої конкуренції дозволило кваліфікуватись до фінальної частини змагань. Марта була єдиною представницею від України у фіналі вправи ПП-2, де посіла 8-ме місце.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: