fbpx

Прикарпатська співачка отримала Гран-прі на всеукраїнському конкурсі

Стиль життя 09:59, 28.08, 2018

У місті Покровськ Донецької області відбувся всеукраїнський конкурс "Музика нас з’єднала". Головний приз – Гран-прі та грошову премію 50 000 гривень – отримала викладач Продюсерського центру "Star team" співачка DI (Діана Королюк).

Конкурс відбувався в три етапи. Спочатку – відбір в Києві, де з понад 100 учасників обирали 15 фіналістів. Далі були конкурсні дні в Покровську, де серед фіналістів було обрано 4 суперфіналісти, які і змагалися за призові місця та грошові премії.

Прикарпаття представляли троє учасників – представників "Star team": Мар’яна Бурак, Арсен Вітрецький та Діана Королюк (DI). Усі троє успішно пройшли в фінал, а в супер-фіналі за головний приз змагалися двоє – Діана і Арсен.

Арсен Вітрецький отримав почесне звання лауреата другої премії. Конкурсні дні оцінювало професійне журі: Володимир Приглядь (музичний продюсер), Владислав Багінський (засновник фестивалю, продюсер телеканалу "Прямий"), Ірина Слєпушова (музичний продюсер "UA:перший") та Олена Мозгова (музичний продюсер).

Учасники конкурсу змогли виступити на одній сцені з такими відомими артистами, як Ірина Білик, Ніколо Петраш, Бумбокс, "Время и Стекло", Sunstroke project.

"Організація конкурсу була на найвищому рівні, ми вперше виступали на такому конкурсі, сцена і звук – неймовірні. Учасники конкурсу приїхали з цілої України, ми усі потоваришували і тепер чекаємо наших нових друзів у Івано-Франківську", – розповіла співачка DI.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: