fbpx

Прикарпатські аграрії переймали досвід колег з Канади

Суспільство 17:59, 26.01, 2016

Делегація Івано-Франківщини відвідала Львівську область. Делегація ознайомилась із роботою молочарських обслуговуючих кооперативів та сімейних ферм.

Учасники делегації Прикарпаття, серед яких були сільські голови й начальники відділів агропромислового розвитку райдержадміністрацій, також вивчали досвід впровадження на Львівщині українсько-канадського проекту "СОКОДЕВІ", який працює в напрямку розвитку сільськогосподарської обслуговуючої кооперації.

Додамо, що між Івано-Франківською обласною державною адміністрацією та Канадською неурядовою організацією "СОКОДЕВІ" у червні 2015 року було підписано Меморандум про взаєморозуміння.

За результатами підписання цього документу проект запрацював і в нашій області, зокрема, в Рогатинському районі на базі сільськогосподарського обслуговуючого молочарського кооперативу "Еком", який знаходиться у селі Чесники. Незабаром очікується впровадження проекту у Калуському та Долинському районах, де його учасники – молочарські кооперативи – матимуть змогу отримати технічну допомогу з боку канадської сторони.

Представники Богородчанського, Надвірнянського та Рожнятівського районів, які взяли участь у поїздці, виявили бажання організувати у себе роботу зі створення молочарських кооперативів із залученням до них сімейних ферм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: