fbpx

Прикарпатські активісти полюють на мисливців-браконьєрів

Суспільство 16:24, 10.08, 2015

Івано-Франківське обласне управління лісового та мисливського господарства спільно з громадськими активістами проводить рейди з попередження браконьєрства. Зафіксовано 61 порушення правил полювання.

Про це лісівники повідомляють у соцмережі Фейсбук

"Методи боротьби громадських активістів досить ефективні, це допоможе помітно збільшити шанси на порятунок життя тварин та зменшити кількість правопорушників", – відзначає завідувач сектором мисливського господарства управління Геннадій Мельничук.

За його словами, завдяки активістам вдається більше дізнатися про місця незаконного полювання, про браконьєрів та їхні знаряддя – човни, сіті, капкани тощо.

"Люди самі повідомляють, до прикладу, про підозрілу машину в селищі, яка періодично з’являється у вечірній час. Ми ж своєю чергою реагуємо на скарги та перевіряємо факти", – ілюструє співпрацю Мельничук.

Івано-Франківське обласне управління лісового та мисливського господарства зафіксувало на території області 61 правопорушення.

"Рейдові перевірки разом із активістами проводяться на постійній основі, а не лише у дозволені для полювання терміни на відповідні види тварин",  про всяк випадок попереджають прикарпатців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: