fbpx

Прикарпатські дорожники латають аварійні ями на двох національних автотрасах. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 09:26, 10.02, 2019

Аварійний ремонт автодоріг державного значення Івано-Франківщини розпочали з автотрас Н-09 та Н-10. Дорожники працюють без вихідних.

На виконання доручення Державного агентства автомобільних доріг України, визначено обсяги наявних пошкоджень та руйнувань покриття на дорогах національного значення та складено графіки виконання робіт. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Аварійна ямковість на згадуваних дорогах складає 4360 м кв. Суцільні руйнування – на 65 700 м кв.

Аварійний ямковий ремонт розпочали на автомобільній дорозі національного значення Н-09 Мукачеве – Львів холодним асфальтобетоном. 

На відео – дорога Н-09 Мукачеве – Львів. Богородчанський район. Село Стримба. 275 км.

 

САД зобов’язала підрядні організації – ДП "Івано-Франківський облавтодор" та ТОВ "ПБС" – сформувати ремонтні бригади, організувати щоденну роботу. 

З минулої п'ятниці латають і автотрасу Н-10. На відео – ліквідація аварійної ямковості, дорога Н-10, 111 км, Стрий – Мамалига.

 

Суцільні руйнування будуть ремонтувати пізніше гарячим асфальтобетоном із настанням достатньої для цієї технології температури повітря, інформує САД.

Для організації робіт, перевірки ходу виконання аварійного ремонту за кожною автомобільною дорогою закріплено заступників начальника Служби автодоріг у Івано-Франківській області. 

Якість ремонтних робіт перебуває під контролем Лабораторії з контролю якості виробництва та Відділу якості технічного контролю і нових технологій Служби автомобільних доріг у Івано-Франківській області.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: