fbpx

Прикарпатські енергетики здали 20 літрів крові для хворих дітей

Суспільство 19:40, 01.06, 2018

1 червня в АТ "Прикарпаттяобленерго" відбувся Корпоративний день донора крові. 48 працівників компанії здали 20,25 літрів крові.

Символічно, у Міжнародний день захисту дітей, енергетики провели Корпоративний день донора крові, головною метою якого є допомога хворим дітям, які потребують переливання крові, інформують на сайті "Прикарпаттяобленерго".

Благодійна акція пройшла в оздоровчому комплексі на території центрального офісу компанії під гаслом "Я – за життя". До неї долучилось майже півсотні працівників не лише адміністративного корпусу компанії, а й філій. Зокрема, спеціально для того, щоб стати донором, приїхали працівники філій з Яремчі, Коломиї, Долини, Галича, Богородчан та Івано-Франківська. Дехто з них здає кров постійно, але більшість проявили ініціативу вперше.

Корпоративний день крові провели за підтримки Асоціації молодих донорів України DONOR.UA, а щоб збір крові відбувся з дотриманням усіх норм та вимог, у АТ "Прикарпаттяобленерго" приїхали лікарі Обласного центру переливання крові, які організували в приміщенні оздоровчого комплексу виїзний пункт переливання крові й провели саму процедуру.

Символом акції енергетиків стало велике серце, яке учасники на урочистому відкритті наповнили червоними квітами.

На згадку про благодійну подію кожному учаснику подарували браслет з девізом івенту, кульку в формі серця та пам’ятну подяку.

Схожих акцій в АТ "Прикарпаттяобленерго" ще не було, але в компанії вважають, Корпоративний день донора крові стане традиційним для енергетиків. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: