fbpx

Прикарпатські податківці зустріли колегу, який повернувся з війни. ФОТО

Суспільство 14:21, 21.06, 2016

Із зони антитерористичної операції повернувся працівник податкової міліції Василь Джегалюк, який ніс службу в складі спеціального підрозділу Державної фіскальної служби "Фантом" на сході країни.

"Ми дякуємо за сумлінне виконання обов’язків перед Батьківщиною, професіоналізм, відповідальність та захист економічних інтересів держави. Ви несли службу у небезпечних для життя умовах та, попри це, з гідністю справились з поставленими перед Вами завданнями", – зазначила начальник Головного управління ДФС в Івано-Франківській області Ірина Столярик.

Загалом, з квітня 2015 року на сході країни в складі спеціального підрозділу Державної фіскальної служби "Фантом" несли службу 24 податківці Івано-Франківщини, з яких ще 9 на сьогодні перебувають у зоні АТО.

Бійці спецпідрозділу "Фантом" здійснюють контроль за переміщенням осіб, протидіють незаконному переміщенню товарів через лінію розмежування між Україною та тимчасово окупованими територіями у Донецькій та Луганській областях. Податкові міліціонери спільно зі співробітниками інших правоохоронних органів викривають фінансові злочини в зоні АТО та протидіють тероризму.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: