fbpx

Прикарпатські поліцейські закликають батьків слідкувати за дітьми на дорогах

Суспільство 14:16, 29.12, 2015

Наразі працівники поліції проводять тематичні бесіди та лекції з юними учасниками дорожнього руху. Водночас не зайвим буде пам'ятати про безпеку дітей усім дорослим.

"За кілька днів у школярів розпочнуться зимові канікули. Тож, шановні батьки, напередодні цього періоду знайдіть нагоду повторити з дітьми основні правила переходу доріг, нагадати про небезпеку, яка може чатувати на них під час ігор біля проїжджої частини. Не забувайте про короткий світловий день та недостатню видимість – подбайте, щоб на дитячій одежі була яскрава деталь, яку буде помітно здалеку, або ж прикріпіть до верхнього одягу світлоповертаючий елемент. І пам’ятайте, що найкраще навчання Правил дорожнього руху – це ваш особистий приклад безпечної поведінки на дорозі", – йдеться  у повідомленні Відділу безпеки дорожнього руху УПД ГУНП в Івано-Франківській області.

Водіям транспортних засобів також необхідно підвищити увагу до маленьких пішоходів, адже поведінка дитини на дорозі нерідко є непередбачуваною. Слід бути особливо уважними та обережними при проїзді перехресть, пішохідних переходів, біля зупинок громадського транспорту, місць відпочинку тощо.   

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: