fbpx

Прикарпатські поліцейські здали кров для постраждалих в ДТП. ФОТО

Суспільство 13:24, 10.05, 2017

Правоохоронці долучилися до загальнонаціональної акції "Здай кров – врятуй життя", яка традиційно проводиться в рамках Тижня безпеки дорожнього руху.

Участь в акції працівників поліції – посильна допомога травмованим в автопригодах, які потребують донорської крові.

"Працівникам поліції, які відповідають за безпеку дорожнього руху, під час служби доводиться нерідко стикатися з ситуаціями, коли потерпілі в ДТП внаслідок отриманих травм втрачають чимало крові. Тому добре розумію, як важливо, щоб у лікарнях були достатні запаси крові для їх порятунку. Відтак щороку під час таких акцій разом зі співробітниками приходимо до станції переливання крові та робимо свій "внесок" в одужання постраждалих людей", – зазначає начальник сектору ВЗБДР і СЗ УПД ГУНП в Івано-Франківській області Андрій Лібрик.

Про це інформує відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області.

"Донорство загалом є благородною справою, адже кров – найцінніше, чим одна людина може поділитися з іншою. Ми дуже схвально ставимося до таких акцій доброї волі, як організована сьогодні працівниками поліції, адже вони сприяють регулярному поповненню банку крові на нашій станції і дають нам можливість передати таку необхідну кров у лікувальні заклади для порятунку людського здоров’я, а то й життя", – каже заступник головного лікаря Івано-Франківської обласної станції переливання крові Ірина Федик та запрошує усіх свідомих людей, кому дозволяє стан здоров’я, приєднатися до акції за прикладом поліцейських.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: