fbpx

Прикарпатські правоохоронці поїхали на стажування на Донеччину

Суспільство 14:58, 28.02, 2018

Сьогодні у тримісячне відрядження на стажування у Донецьку область поїхали 32 працівники різних підрозділів ГУНП в області для проходження служби.

Це уже третя зміна, яка проходитиме відповідне стажування, загальною чисельністю 60 працівників, повідомляє прес-служба ГУНП.

Традиційно перед поїздкою провести правоохоронців у відрядження прибули рідні, друзі та керівництво обласної поліції.

Заступник начальника ГУНП в Івано-Франківській області Василь Кіцелюк провів інструктаж та націлив особовий склад на належне виконання поставлених завдань. 

"Я переконаний, ви досвідчені працівники і з честю і гідністю будете виконувати свої службові обов’язки. Звертаю увагу, що основне ваше завдання при заступанні на службу –  дотримання заходів особистої безпеки, завжди бути екіпірованими, а також дотримуватися дисципліни та законності",  сказав Кіцелюк.

Крім того, Василь Мирославович сказав, що невдовзі зустрінеться з усіма у Маріуполі, на врученні погонів з присвоєння спеціальних звань.

Начальник Управління превентивної діяльності Микола Іваницький сказав, що прикарпатські правоохоронці заслужили добрий авторитет за час служби на Сході. Тому висловив сподівання, що і ця зміна професійно та добросовісно виконуватиме визначені завдання.

І керівництво, і рідні побажали усім успішної служби та щасливого повернення додому.

Командиром загону відряджених призначено начальника Городенківського відділення поліції підполковника поліції Сергія Смижука.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: