fbpx

Прикарпатські правоохоронці повернулися з Донеччини – підполковник поліції залишився. ФОТО

Суспільство 20:52, 02.03, 2018

Сьогодні після тримісячного стажування у Мангуському відділенні поліції в Донецькій області повернулись 17 працівників різних підрозділів обласного управління Нацполіції.

Їх змінили колеги, які два дні тому поїхали на Схід.

Зустрічати прибулих прийшли рідні, друзі та товариші по службі.

Від керівництва обласної поліції загін правоохоронців зустрів заступник начальника ГУНП в області Василь Кіцелюк. Він висловив подяку за виконання прикарпатськими поліцейськими службових обов’язків у відрядженні на Донеччині. 

Командир загону підполковник поліції Василь Тимочко подякував керівництву прикарпатської поліції за постійну підтримку. Крім того, зазначив, що поїхав загін чисельністю 18 чоловік, а повернулось – 17, оскільки одного працівника, а саме підполковника поліції Сергія Клочка, призначено на посаду заступника начальника Мангульського відділення поліції (напрямок превенції).

Прибулі правоохоронці раді поверненню додому, утім запевнили, що готові поїхати знову уже на службу, а не на стажування. Після короткострокової відпустки вони повернуться до виконання своїх службових обов’язків на місцях, інформує сектор комунікації Головного управління Нацполіції в області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: