fbpx

Прикарпатські правоохоронці вчились розганяти масові протести. ФОТО

Суспільство 09:48, 04.05, 2018

Працівники підрозділів Нацполіції, патрульної поліції, військовослужбовці Нацгвардії із залученням працівників УДСНС та медпрацівників удосконалювали професійні навики щодо протидій масовим правопорушенням публічного правопорядку, а також застосування спецзасобів.

Навчання відбулися в Івано-Франківську на території аеродрому військової частини. Керував навчальними заходами т.в.о. заступника начальника ГУНП в області Олег Йосипів. Метою цих навчань є підвищення професійного рівня правоохоронців щодо тактики злагодженості дій з протидії масовим порушенням публічного правопорядку та забезпечення безпеки громадян, наприклад під час футбольних матчів тощо, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

"Правоохоронці навчалися, як протидіяти масовим безпорядкам, які можуть виникнути при будь-якого роду масових заходах. Хочу відмітити, що поліцейські та військовослужбовці готові до забезпечення охорони публічного правопорядку та діяти в правовому полі, згідно із законодавством",  зазначив Йосипів.

Навчальні тренінги відбулися спільно з працівниками вказаних вище правоохоронних органів, які залучаються до охорони публічної безпеки під час проведення масових заходів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: