fbpx

Прикарпатські правоохоронці виявили 42 незаконні посіви снодійного маку

Суспільство 12:53, 25.06, 2014

З початку оперативно-профілактичних заходів на території області правоохоронці зафіксували понад 42 факти незаконних посівів і вирощування снодійного маку та конопель. Усього за час проведення заходів виявлено 17 626 рослин маку.

Як повідомили КУРСу у прес-службі Управління МВС в Івано-Франківській області, про перші результати практичного етапу оперативно-профілактичних заходів «МАК-2014» на оперативній нараді керівництва УМВС в Івано-Франківській області повідомив виконувач обов’язків начальника ВБНОН УМВС Олександр Кочкін. Підполковник міліції розповів про перші підсумки проведення заходів, метою яких є виявлення та знищення нелегальних посівів маку та конопель, перекриття каналів надходження наркозасобів до споживача.

Так, наприклад, найбільшу кількість рослин маку виявлено працівниками Тлумацького райвідділу міліції у жительки одного із сіл району – це 3500 рослин.

Також виявлено 8 фактів тисменицькими працівниками міліції, 5 фактів –Долинським та Калуським МРВ, чотири факти – Коломийським та Косівським та три факти незаконного вирощування нарковмісних рослин –Богородчанським, Городенківським та Тлумацьким РВ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: