fbpx

Прикарпатські продавці алкоголю та тютюну сплатили за ліцензії 23 млн гривень

Економіка 19:26, 23.11, 2017

Як повідомили в управлінні контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС в Івано-Франківській області, з початку року від сплати за ліцензії на право торгівлі алкоголем та тютюном надійшло 23,2 млн грн.

З них місцеві бюджети отримали 17 млн грн за ліцензії на право роздрібної торгівлі та 6,2 млн грн за ліцензії на право гуртової торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Податківці нагадують, що для отримання ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними та тютюновими виробами необхідно подати заяву. Видача ліцензій здійснюється тільки за умови фактичного надходження встановленої плати за ліцензію до відповідного бюджету, яке перевіряється уповноваженою на видачу ліцензій особою на підставі поданої заявником копії платіжного доручення (з відміткою банку про сплату).

Суб’єкти господарювання Івано-Франківщини можуть подати документи для отримання ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, отримати ці ліцензії у 15 Центрах обслуговування платників, в яких надається комплекс інформаційних, консультативних та адміністративних послуг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: