fbpx

Прикарпатські рятувальники визволили із зачиненої квартири трирічну дитину

Суспільство 10:13, 03.08, 2016

П'ять разів за минулу добу рятувальники виїздили на допомогу людям, які опинилися зачиненими у власних помешканнях.

Працівники пожежно-рятувальної служби діставалися у зачинені квартири з допомогою висувної драбини – через вікна, а також мусили зламувати двері. 

У місті Городенка на вулиці Богуна рятувальники в такий спосіб потрапили в квартиру на третьому поверсі п'ятиповерхівки. У коридорі квартири на підлозі знайшли 68-річного власника, який потребував медичної допомоги. Потерпілого в стані середньої важкості госпіталізували в Городенківську ЦРЛ.

У Франківську на вулиці Молодіжна довелося зламувати двері на другому поверсі 9-поверхівки, щоби з'ясувати, що сталося з 67-річною жінкою  вона тривалий час не виходила на зв’язок з родичами. Бабуся знаходилась в задовільному стані, медичної допомоги не потребувала.

У Калуші рятувальників викликали, щоби ті допомогли відчинити квартиру у 9-поверхівці на Незалежності. В помешканні на третьому поверсі залишалася трирічна дівчинка. Працівники пожежно-рятувальної служби ДПРЧ-6 за допомогою висувної драбини через вікно проникли в квартиру та відчинили вхідні двері. З дитиною було все гаразд.

У квартирах багатоповерхівок у Надвірній на Грушевського та у Калуші на Коновальця їхні власники просто спали, доки рятувальники на драбині діставалися в замкнені помешкання. Родичі чоловіків в обох випадках забили на сполох, коли не змогли тривалий час вийти з ними на зв'язок. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: