fbpx

Прикарпатські СБУшники закликають всіх правоохоронців матеріально допомогти родинам загиблих товаришів

Суспільство 09:40, 15.11, 2014

Працівники Управління СБУ в Івано-Франківській області звернулися до прикарпатських правоохоронців з ініціативою підтримати матеріальною допомогою сім'ї загиблих працівників добровольчого батальйону "Івано-Франківськ" та тих, чиє місце перебування на сьогодні невідоме.

Вже не вперше працівники УСБУ в Івано-Франківській області допомагають родинам прикарпатських міліціонерів. Раніше вони передали допомогу сім’ям працівникам колишнього "Беркуту", які загинули під горою Карачун у збитому терористами вертольоті. І от зараз, коли трапилася трагедія під Іловайськом, внаслідок якої загинули бійці добровольчого батальйону спеціального призначення "Івано-Франківськ" та доля ще кількох бійців досі не відома, співробітники Служби безпеки України проявили солідарність з побратимами по зброї. Зокрема, в матеріальному плані, передавши гроші родинам патріотів, які віддали свої життя за нашу державу. Ця ініціатива була підтримана усім колективом управління прикарпатської спецслужби на чолі з її керівником Миколою Найдичем, повідомляє КУРС з посиланням на прес-службу УМВС в Івано-Франківській області.

"Ми всі їм дуже вдячні, це справжні герої, – говорять працівники СБУ.  Всіх, хто був у зоні АТО, зустрічаємо словами "Герої"! Ми знаємо, що бійці батальйону "Івано-Франківськ" пішли допомагати своїм побратимам, які утримували Іловайськ".

Отримані кошти від працівників СБУ міліціонери Прикарпаття передали сім’ям загиблих правоохоронців. Родини щиро вдячні за допомогу.

Мати та батько загиблого героя Андрія Карабіновича розповідають, що ці кошти відкладають, аби встановити пам’ятну дошку сину.

Вони також розповіли, що пам’ятають про їхнього сина й друзі по особистому життю, керівництво УМВС. Як відомо, з ініціативи громадських організацій нещодавно відбувся турнір пам’яті Андрія. Команда переможців завітала до родини Андрія Карабіновича й віддала здобутий кубок та тисячу гривень.

Працівники УМВС в Івано-Франківській області висловили співчуття родині та передали гроші, зібрані працівниками СБУ.

На жаль, поки що не всі родини мають змогу поховати своїх загиблих синів. Але про них пам’ять невмируща.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: