fbpx

Прикарпатські службовці привласнили комунальне майно

Суспільство 09:06, 18.09, 2014

Прокуратура Верховинського району розпочала кримінальне провадження за фактом привласнення майна Верховинської міжгосподарської пересувної механізованої дільниці № 2.

Як повідомили КУРСу у прес-службі обласної прокуратури, встановлено, що службовці підприємства, зловживаючи своїм службовим становищем та всупереч вимогам законодавства, в 2003 році розподілили майно підприємства між собою та зареєстрували в Верховинській районній державній адміністрації нові статутні документи.

В подальшому, на підставі рішення виконкому Ільцівської сільської ради, за ними визнано право власності на будови міжгосподарської пересувної механізованої дільниці №2 та зареєстровано в КП “Коломийське бюро технічної інвентаризації" право власності на промбазу колективного підприємства МПМД-2. 

Внаслідок цього, до рук службовців незаконно перейшли гараж, цех, пилорама, котельня, підстанція, прохідна, насосна станція. 

Відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 191 КК України, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань прокуратурою Верховинського району.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: