fbpx

Прикарпатські укропівці беруть участь у Міжнародному економічному форумі у Польщі. ФОТО

Економіка 13:15, 05.09, 2018

У польському місті Криниця-Здруй стартував щорічний XXVIII економічний форум. У ньому традиційно беруть участь представники економічної та політичної еліти Центрально-Східної Європи.

Серед учасників форуму  президенти, прем’єр-міністри, політики ЄС, члени парламентів, голови найбільших корпорацій та інші експерти. Прибули на форум голови Івано-Франківської обласної та міської організацій партії "УКРОП" Микола Палійчук і Олег Головенський.

"Це дуже важливий захід для всієї Європи. Цьогоріч він проходить під гаслом "Європа cпільних цінностей чи Європа спільних інтересів?" У форумі беруть участь понад 4 тисячі гостей з понад 60 країн Європи, Азії та США. Радий бути присутнім тут, адже у ході 180 дискусій розглядається питання міжнародного співробітництва України з країнами ЄС, що для нас є дуже важливим", – зазначив голова обласної організації політичної партії "УКРОП" Микола Палійчук.

1

Протягом першого дня форуму українські делегати порушили питання утвердження нашої держави в ЄС, говорили про зміни, які відбулися в країні під час гібридної війни з Росією, і про тісний зв’язок з країнами-партнерами, зокрема з Польщею.

Міжнародний економічний форум у Польщі триватиме три дні. У двох дискусіях лектором виступить народний депутат України Олександр Шевченко. Він торкнеться тем "Україна після 2016 року. Чи потрібні нові відкриття?" та "Рух до інвестицій. Вплив розвитку інфраструктури на економіку". Виступ українського народного обранця запланований на 6 вересня.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: