fbpx

Прикарпатські волонтери оголосили конкурс дитячих малюнків "Ми, діти, за сім’ю та проти інтернатів!"

Суспільство 07:35, 18.01, 2019

Українська благодійницька мережа оголошує конкурс дитячих малюнків на тему "Ми, діти, за сім’ю та проти інтернатів!"

Метою конкурсу є привернення уваги суспільства до необхідності відмови від інтернатів (інституційного догляду та виховання дітей), важливості зростання дитини в сім’ї, підтримки громадами сімей з дітьми.

Генеральним партнером конкурсу є організація Ukrainian Women in Business (Чикаго, США).

Учасниками конкурсу можуть бути школярі з Прикарпаття у двох вікових категоріях – 9-13 років та 14-17 років. Конкурсні роботи повинні ілюструвати одну чи одночасно декілька наступних тем:
– "Сім’я – найкраща для дитини, не можна віддавати дитину в інтернат";
– "Як почуває себе дитина, яка живе в інтернаті?";
– "Інтернати неприпустимі, шкідливі, вони калічать дітей, від них потрібно відмовитися назавжди, як це зробили у всьому цивілізованому світі";
– "Якщо неможливо зберегти для дитини сім’ю чи знайти нову – можна, як виняток, влаштувати дитину у схожий на сім’ю малий груповий будиночок".
Детальніший опис тем наведений у пункті 6 повних умов конкурсу.

Роботи необхідно надсилати до 7 березня 2019 року включно в електронній формі у файлі формату JPEG, PNG або GIF розміром зображення 1024 x 512 px або пропорційному до нього та обсягом файлу не більше 2 МБ на електронну пошту: ubm.org.ua@gmail.com.

У листі також потрібно вказати: прізвище, ім’я та вік автора; авторську назву роботи; назву населеного пункту (із зазначенням району), в якому навчається автор; контактний номер телефону. Прийняті роботи публікуватимуться на офіційній сторінці Українська благодійницька мережа у Facebook не рідше одного разу на тиждень. Учасникам обов’язково потрібно зберігати оригінали робіт – їх потрібно буде надати на запит Організатора.

Четверо авторів найкращих робіт будуть нагороджені грошовими преміями по 4000 гривень кожному. Визначення найкращих робіт здійснюватиметься окремо у двох вікових категоріях, а також окремо за результатами рейтингу та за рішенням журі Конкурсу.

Рейтинг робіт визначатиметься за кількістю відданих за роботу вподобань ("лайків") у альбомі на сторінці Українська благодійницька мережа у Facebook.

Кращі роботи (не лише роботи 4 переможців, але й інші) можуть бути опубліковані на плакатах, календарях (календарях-блокнотах), листівках, збірниках тощо.

Повні умови конкурсу читайте тут: http://ubm.org.ua/dc.html

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: