fbpx

Прикарпатських ДАІвців вчили їздити на БТР та обороняти блокпости

Суспільство 09:31, 19.09, 2014

Працівники апарату УДАІ УМВС в області провели заняття з бойової та вогневої підготовки в умовах, наближених до бойових.

За участю та безпосередньо тренуванням працівників спецпідрозділу «Беркут» та бійців батальйону були проведені заняття із захоплення заручників, транспортних засобів, навчання їзди на БТРах, утримання оборони блокпостів тощо. Особовий склад проявив добру спортивну та фізичну форму під час навчальних навантажень.

Також керівники структурних підрозділів Державтоінспекції провели підсумкову нараду за результатами службової діяльності за 8 місяців.

Засідання відбулося під головуванням заступника начальника УМВС – начальника міліції громадської безпеки полковника міліції Ярослава Манжелея. В ході було заслухано ряд керівників, які допустили прорахунки в роботі, вказано на недоліки в окремих напрямках роботи служб та прийнято управлінські рішення щодо виправлення ситуації та покарання винних.

Керівник Державтоінспекції області Валерій Некипілий наголосив, що "буде принципово і однозначно реагувати на невиконання завдань, поставлених перед підлеглими, починаючи від накладення дисциплінарних стягнень аж до зняття із займаних посад".

Після наради за участю керівництва були прийняті заліки на визначення рівня знань Правил дорожнього руху.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: