fbpx

Прикарпатським лікарям обіцяють погасити заборгованість із виплати зарплати до Дня медика

Здоров'я 16:20, 10.06, 2016

Сьогодні відбувається ІІ пленарне засідання п’ятої сесії обласної ради сьомого демократичного скликання.

Під час засідання депутати обласної ради прийняли рішення про зміни до обласного бюджету на 2016 рік та ухвалили створення комунального закладу «"вано-Франківський обласний госпіталь ветеранів війни", пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 

За словами директора департаменту фінансів облдержадміністрації Галини Карп, за результатами перевиконання за п’ять місяців поточного року обсяги доходів загального фонду обласного бюджету зростуть на 27 млн 968 тис. грн.

"Залишок коштів медичної субвенції додатково буде спрямовано кільком районам області, зокрема Коломийському – 900 тис. грн, Снятинському – 500 тис. грн, Городенківському – 400 тис. грн на розрахунки за енергоносії,  повідомила Галина Карп. – Частину вільного залишку коштів загального фонду обласного бюджету у сумі 5 млн грн буде спрямовано на придбання для обласної дитячої лікарні комп’ютерного томографа, 3,8 млн грн нададуть департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури ОДА".

Разом з тим, буде вжито усіх заходів для того, аби до Дня медичного працівника лікарям Прикарпаття було виплачено усю заборгованість із заробітної плати. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: