fbpx

Прикарпатським правоохоронцям подякували представники Посольства США в Україні

Суспільство 12:35, 15.08, 2015

На адресу Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова надійшов лист-подяка від Регіонального Відділу Безпеки Посольства США в Україні, у якому засвідчується повага МВС України і висловлюється подяку працівникам УМВС України в Івано-Франківській області.

Зокрема, йдеться про вдячність за високопрофесійну і надійну підтримку працівників прикарпатської міліції у забезпеченні безпеки Посла США в Україні Джеффрі Р. Пайєтта під час його перебування в Івано-Франківську та Івано-Франківській області 19-21 липня 2015 року.

"Особливу подяку за зразкове виконання своїх обов’язків, за високий професіоналізм, ініціативність та надійність висловлюємо начальнику УМВС України в Івано-Франківській області полковнику міліції Віктору Шкутову, начальнику ВОЗ, ЗМЗ та ОДСУМ Управління громадської безпеки УМВС підполковнику міліції Ярославу Душкевичу, заступнику начальника Яремчанського МВ УМВС майору міліції Андрію Кіселюку та працівникам ДПС взводу із забезпечення супроводження роти ДПС УДАІ УМВС старшому лейтенанту міліції Івану Глебіву та прапорщику міліції Василю Кінашу.

Ми дуже цінуємо справжні партнерські стосунки з МВС України та сподіваємось на продуктивне співробітництво у майбутньому.

Регіональний Відділ Безпеки Посольства США в Україні користується нагодою, щоб поновити запевнення Міністерству у своїй високій повазі.

З повагою,

Дженніфер Бабік

Заступник Аташе з питань безпеки

Посольства США в Україні".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: