fbpx

Прикарпатський мільярдер Бахматюк допоміг 5-му батальйону

Суспільство 13:10, 16.07, 2014

Івано-Франківський обласний комісаріат отримав гуманітарну допомогу від благодійного фонду Олега Бахматюка – бронежилети, каски та біноклі.

Загалом фонд витратив на амуніцію понад 200 тисяч гривень.

За словами обласного військового комісара Ігоря Павлюка, наразі військові 5-го батальйону територіальної оборони укомплектовані бронежилетами на 100%, пише ГК.

"П’ятеро наших хлопців перебувають у госпіталях. Згідно зі штатом передбачається поповнення батальйону ще 18 армійцями, – каже він. – Саме на цих людей у нас не було бронежилетів. Проте дякуючи сьогоднішній підмозі, подаровані бронежилети передамо на склади батальйону і за потреби ми їх доставимо в обов’язковому порядку. Тож їхнє призначення – для новобранців, які поступлять в батальйон згідно з мобілізацією чи збільшенням штату".

Військовослужбовці, що перебувають в зоні проведення антитерористичної операції, просять передати сигарети та не надсилати продукти харчування.

Що стосується спецтехніки, то в армійців є нагальна потреба в приладах нічного бачення – тепловізорах. Наразі в Україні їх закупити неможливо, продаються за кордоном.

Також потрібно полагодити техніку та забезпечити її маскувальними сітками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: