fbpx

Прикарпатський нардеп на благодійному аукціоні купив трюфель за 5 тисяч гривень

Стиль життя 10:59, 05.07, 2018

Народний депутат Олександр Шевченко придбав на аукціоні делікатес за 5 тисяч гривень. Кошти передадуть на лікування онкохворого 9-річного Станіслава Фармуги.

Вчора жителька Коломиї Юлія Лерш-Струк повідомила у соцмережі, що знайшла на Франківщині дорогоцінний гриб – білий трюфель. Замість того, аби скуштувати його, вирішила продати на аукціоні, а виручені кошти перерахувати на лікування Станіслава – сина учасника АТО, громадського активіста Андрія Фармуги.

Вага найбільшого гриба – 270 грамів, загалом делікатеси заважили 363 грами. Торги стартували з 500 гривень.

Найбільшу ціну за трюфелі запропонував Олександр Шевченко  5 тисяч гривень. Ініціаторка аукціону пообіцяла сьогодні передати "лот" нардепу, а потім прозвітувати за передачу коштів Станіславчику Фармузі.

"Друзі, усім дякую! Я розумію, що лот досить незвичний, але ви не залишились осторонь і зробили цей день прекрасним. Станіславчик обов'язково одужає!"  подякувала Юлія.

Нагадаємо, син ветерана АТО Андрія Фармуги потребує допомоги. У 9-річного Станіслава лікарі виявили гострий лейкоз. Лікування дуже дороге, тому сім’я потребує допомоги небайдужих людей.

Більше інформації про хлопчика на сторінці офіційної спільноти фейсбук – "Ми допоможемо разом! Офіційна спільнота Станіславчика Фармуги".

Реквізити для перерахунку коштів для фізичних осіб:

Картковий рахунок ПриватБанк – 5168 7573 6708 7915
Одержувач – Фармуга Андрій Васильович

Контактні дані: Андрій (батько дитини) +38 099 286 19 56

Офіційна сторінка на сайті GoFundMe: gofundme.com/together-with-stanislav-farmuga

Pay Pal: yuliyapavlova@gmail.com (вказуємо хештег #togetherwithStanislav — с Олей Палагнюк и ещё 51.

У групі "Ukrainische Jugend in Österreich / Товариство української молоді в Австрії" українці активно відгукуються на пропозицію. 

Також Станіславу постійно потрібні донори крові. Чоловіки віком від 25 до 45 років з першою (1) групою. Резус не має значення. Аби зібрати кошти на лікуванання Станіслава, у мережі організували благодійний аукціон. 

А 6-8 липня на Німецькому озері пройде благодійний гастрофест "Станіславська Мармуляда".

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: