fbpx

Прикарпатський нардеп зареєстрував законопроект про імпічмент президента

Політика 00:02, 02.11, 2017

У Верховній Раді зареєстрували законопроект "Про президента України та порядок припинення його повноважень".

Про це повідомляється на сайті Верховної Ради. Автором законопроекту № 7248 є один з лідерів партії "Рух нових сил" нардеп Юрій Дерев`янко.

За словами народного депутата, метою цього законопроекту є усунення прогалин в чинному законодавстві, які дозволяють главі держави діяти всупереч Конституції та інтересів народу України, повідомляє прес-служба нардепа.

Наразі на сайті відсутній його текст та пояснювальні документи щодо нього. Прес-служба Юрія Дерев`янка повідомляє, що 2 листопада о 12:00 у Лекторії під куполом на площі Конституції біля Верховної Ради України (вул. Грушевського, 5) відбудеться презентація законопроекту № 7248 "Про Президента України та порядок припинення його повноважень"

"Завтра у нас буде велика презентація цього законопроекту. Цей законопроект є дуже важливий. Це законопроект, який врегульовує діяльність Конституційної інституції – Президента України, а також припинення його діяльності, припинення його повноважень у випадку порушення закону, державної зради чи іншого злочину",  повідомив Дерев`янко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: