fbpx

Ліцеїст, який зарізав однолітка, намагався втекти з місця злочину

Суспільство 12:23, 30.11, 2015

Працівники групи швидкого реагування Надвірнянської поліції учора увечері затримали підозрюваного у вчиненні вбивства 14-річного учня Надвірнянського військово-спортивного ліцею за кільканадцять хвилин після того, як він заподіяв смертельний удар ножем в грудну клітку своєму однолітку.

Як повідомляв КУРС, трагедія сталася вчора, 29 листопада, близько 19-ї години. Під час сварки один із учнів ліцею, перебуваючи у спальному приміщенні, ножем наніс один цілеспрямований удар в ліву ділянку грудної клітки своєму однолітку. Внаслідок цього 14-річний хлопець помер на місці.

"Правоохоронці, оперативно відреагувавши на повідомлення про скоєння особливо тяжкого злочину, затримали ліцеїста, який встиг покинути територію навчального закладу і намагався утекти з місця події, та доставили його до Надвірнянського відділу поліції. Його затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України", – йдеться у повідомленні заступника начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Василя Віконського.

Нагадаємо, прокуратура відкрила кримінальне провадження щодо вбивства 14-річного ліцеїста в Надвірній

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: