fbpx

Прикарпатський підприємець погрожував ножем податківцям, які прийшли з перевіркою

Суспільство 17:22, 22.12, 2017

Під час контрольної закупки в одного із підприємців податківці виявили торгівлю підакцизною продукцією без застосування реєстраторів розрахункових операцій. Тобто готівка, яку отримував підприємець за продану продукцію, не оприбутковувалась.

Про це інформують у прес-службі Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

Коли підприємця повідомили про початок фактичної перевірки, він розірвав направлення, лаявся та погрожував податківцям ножем.

Аби заспокоїти чоловіка, на місце викликали відділ внутрішньої безпеки ДФС в області. За матеріалами перевірки, направленими до Тисменицького відділу поліції, правоохоронці склали та скерували до суду протокол про вчинення адмінправопорушення, яке згідно зі ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення кваліфіковали як дрібне хуліганство, за що підприємцю загрожує штраф від 3 до 7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від 40 до 60 годин, або виправні роботи на строк від 1 до 2 місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: