fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Культура
  • Прикарпатський поет Ярослав Савчин став лауреатом літературно-мистецької премії імені Пантелеймона Куліша

Прикарпатський поет Ярослав Савчин став лауреатом літературно-мистецької премії імені Пантелеймона Куліша

Культура 16:47, 06.08, 2016

Прикарпатський поет Ярослав Савчин став лауреатом літературно-мистецької премії ім. Пантелеймона Куліша. Рішенням журі Міжнародної літературно-мистецької академії України поета відзначено за поетичні книжки "Живиця", "Знаки сонця", "Індульгенція присутністю", "Вересневі ікони" та "Світанок мальв".

Цю почесну міжнародну відзнаку за сприяння Національної спілки письменників України і міжнародних громадських організацій заснували 1 березня 2011 р. Клуб творчої інтелігенції "Оберіг-Чернігів" та Волинське товариство "Світязь" – для розвитку вітчизняного книговидання і підтримки українських письменників, митців, науковців, журналістів, працівників культури та освіти, громадських діячів і меценатів, які мешкають в Україні та за кордоном, інформує ТРК "Карпати". 

З 1 листопада 2014 р. засновником Літературно-мистецької премії ім. П. Куліша стала Міжнародна літературно-мистецька Академія України, котра об’єднує відомих письменників, перекладачів, науковців, журналістів та громадських діячів із п’ятдесяти країн світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: